Cascai Teatre

Un tal Shakespeare

Teatre del disbarat elevat a l'enèsima potència.

Teatro Adultos • clown-gestual

Un tal Shakespeare | Cascai Teatre

Si ets un personatge shakespearià mil maneres de morir tindràs, herois, malvats, traïdors, reis i enamorats per parts iguals. Vides creuades i aventures tan reals i tan actuals que no deixen indiferent ningú.

Marcel Tomàs passa pel sedàs del seu particular univers creatiu alguns dels icones del gran dramaturg, els fa viatjar als temps moderns al servei d'un show hilarant. Un espectacle on els protagonistes entren i surten de les escenes com si tinguessin la capacitat de viatjar en el temps, teatre dins el teatre.

Els mateixos personatges creen unes problemàtiques que els involucren a viure unes peripècies constants. Intentaran resoldre el conflicte a la seva manera i mai serà la millor manera, provocant un desenllaç pervers i amb conseqüències terribles, fent que l'espectador es sorprengui constantment i es diverteixi.

Marcel Tomàs i el seu inseparable company Toni Escribano no en tenen mai prou: maten de riure al públic amb el seu teatre del disbarat elevat a l'enèsima potència.

Espectacle disponible en català i en castellà

 

 Contratar Artista

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar