Pepa Cases

Artista polifacètica i tot terreny.


Pepa Cases | Frescultura

Actriu, ballarina, cantaurora, docent, escriptora, gestora cultural, comunicadora inesgotable i conversadora insaciable, polifacètica i tot terreny. Ha presentat gales i premis, ha sigut mestra de cerimònies i és una improvisadora nata. Presentadora del programa Trau la llengua junt amb Xavi Castillo, i monologuista resident del programa Comediants, tots dos de la televisió valenciana. Actualment col·labora en la versió diària i en directe de TÀP Zàping.

En el 2003 crea la companyia A Tempo Dansa amb la que crea més de trenta espectacles propis. Ha treballat i dirigit nombrosos festivals de dansa de carrer: FITCarrer Vila-real, Vila-real en dansaAlbalat en dansa... i és la co-creadora del festival Feslida, que va donar pas al projecte FES: Festivals d'Arts escèniques a la Serra Espadà. És docent de dansa-teatre a l'EMD de Vila-real, i durant una dècada va dirigir l'Aula de dansa de la Universitat Jaume I de Castelló. Acaba d?estrenar Voràgine, una peça de dansa de carrer que ha creat i dirigit per a l?IVC i amb la que girarà durant 2023 pels festivals més rellevants del País Valencià.

Pepa Cases s'atreveix amb tot i amb tots perquè porta en les venes el teatre de carrer i amb ell la intervenció amb el públic. Inquieta i arriscada, després de vint anys sobre les taules, descobreix que el més important a la vida és fer l'amor i l'humor i ens ho conta en els monòlegs, concertòlegs, impròlegs i el que li tiròlegs.


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar