Maria Juan - Riures

La show-woman tot terreny.


Maria Juan | Frescultura

Maria Juan és l'artista ontinyentina més internacional des de Melcior Gomis: la seua esvelta figura de segona partida ha rodat per teatres i cafetins d'ací i de l'estranger fins a aterrar de nou al País Valencià. Cara coneguda de la nova radiotelevisió valenciana, ha encapçalat el magazín transgenèric Podríem fer-ho millor, en el qual rep el bo i millor de la cultura contemporània. A més a més, va ser presentadora del programa Comediants en À Punt. Això no obstant, continua oferint el seu art traumàtic, dia sí dia també, en presentacions unipersonals o junt amb altres col·legues gremials.

Maria Juan és actriu, còmica, pallassa i monologuista. És una comunicadora, en definitiva. Els seus treballs estan sobre tot vinculats amb la comèdia, el clown, el cabaret i el stand-up. Forma la seua pròpia companyia, creant i produint els seus espectacles, amb els quals es manté damunt els escenaris des de fa 10 anys.

La seua capacitat d'improvisació l'ha convertida en una mena de show-woman tot terreny, capaç de conduir qualsevol tipus d'acte (més o menys seriós). Quan comença una funció, mai saps per on t'eixirà, de vegades de manera literal. Li agrada trencar les normes a l'escenari, improvisar i jugar amb el públic.

Si vols comptar amb ella per al teu pròxim espectacle o esdeveniment no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres per a contractar-la. 

Espectacles en valencià i en castellà.


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar