Pepa Cases

La Pepa - Pepa Cases

Concert format trio.

Música / danza

La Pepa | Pepa Cases

III és un disc amb cançons d'autora protagonitzades per l'amor, la lluita, la terra... cançons per endinsar-se en un o una mateixa, cançons per descobrir-se de nou. Un disc en valencià destinat a tota mena de públic i un llenguatge que camina pel pop i amb un directe fresc, senzill i acollidor amb tocs festius i reivindicatius. 

El títol del disc coincideix a més a més, amb el tercer treball musical de la Pepa, però representa alhora un número màgic pel moment que viu la compositora: tres discos, tres en la família, tres passions (dansa, teatre i música)... i tres és l'etapa de la vida que diu que està vivint, perquè ha passat la infantesa, la joventut i ara en l'etapa dels 40 s'enfronta a la maduresa amb un somriure i cançons personals, però amb continguts universals, temes motivadors, lletres elaborades i melodies emotives. 

En escena, Pepa Cases a la veu, Darío Díaz al baix i Hèctor Tirado a la guitarra i la producció general amb la possibilitat de sumar la participació dels i les artistes col·laboradores: Mireia Vives, Andreu Valor, Biano, Tesa i Pep Gimeno Botifarra, segons disponibilitat.

 

 Contratar Artista

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar