Pack Comedia

Eugeni Alemany, Carol Tomàs i Patricia Espejo

Monólogo

Eugeni Alemany és un conegut presentador, reporter i guionista de televisió. Al llarg de la seua carrera ha treballat en les principals cadenes del nostre país, fent tot tipus de programes: "Caiga Quien Caiga", "Trau la llengua", "Gormandia", "Nos pierde la fama", "Xq no calles", "A la fresca", "Sense filtre", etc. El seu estil irònic, enginyós i divertit ha fet molt popular a aquest valencià, que ara trasllada el seu humor de les pantalles de TV als escenaris teatrals, amb un espectacle 100% imprevisible.

Ens presenta un xou que, sota l'aparença d'un monòleg, juga amb la improvisació i la irreverència teatral del cabaret, la interacció amb el públic i el ritme frenètic característics dels programes de televisió en directe.

A través de su monólogo, Patricia Espejo te sumergirá en la comedia del siglo XXI, una comedia transgresora, valiente, e irreverente. Sin duda un espectáculo imprescindible donde transitar las emociones y los miedos por los que nunca podrías caminar si no es de la mano de la risa. Te hará creer en lo ficticio más que en la propia realidad. ¡Reír o llorar de risa!

Un espectacle d'estand up on Carol Tomás ens desenvolupa la seua teoria...la que les persones que estan entre els trenta als quaranta anys estem, a la meitat del no-res, ja que no són vells, però tampoc són joves i corren el perill d'estar mal situats en la majoria de les situacions. Noves tecnologies, xarxes socials, referents, ídols, grups, relacions familiars...i és que Carol pensa que a la seua generació li ha arribat el futur com l'adolescència a Froilán...molt de pressa.

 

 Contratar Artista

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar