Xavi Castillo

Yonquis del dinero

Xavi Castillo celebra 30 anys fent el moniato!

Teatro Adultos • Monólogo

Yonquis del dinero | Pot de Plom

La companyia Pot de Plom proposem una nova experiència al teatre, un monòleg de Xavi Castillo titulat Yonquis del dinero, un joc teatral basat en el llibre de Sergi Castillo Prats, Yonquis del dinero: las diez grandes historias de la corrupción valenciana. És brutal, un gran fresc històric d'allò que s'ha viscut a València al llarg de 25 anys i un exercici de memòria històrica. Després d'haver fet un monòleg al voltant de la bíblia, ens trobem ara amb "la bíblia de la corrupció". Estem molt agraïts a Sergi per deixar-nos jugar amb este material: Marcos Benavent, Zaplana, Fabra, Blasco, Rita, Rus, Ortiz, Cuesta... estan tots!

Alguns diran que és "más de lo mismo", que "ya no toca" o que és caldo rebollit, però nosaltres, com Sergi, pensem que toca més que mai, que no s'ha d'oblidar este esperpent que encara està als jutjats, i que, fins i tot, molta gent no coneix i que s'ha de lluitar perquè no torne a passar. Com va dir Berlanga: "Todos a la cárcel".

A més, per a nosaltres, és l'espectacle perfecte per a celebrar que enguany, l'any 2022, Pot de Plom fa 30 anys damunt dels escenaris... 30 anys fent el moniato!

 

 Contratar Artista

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar