Maria Juan

Riures 2.0

La nova generació de la comèdia ja està ací. I a vore qui els entén.

Monólogo • Teatro Juvenil

Maria Juan ja no entén els memes i ha decidit autoproclamar-se mestra de cerimònies de Riures 2.0, el nou espectacle de que neix de la col·laboració entre el zegel de Riures i Tresdeu on ens presenta a les noves cares emergents de la comèdia.

La Juan s'ha proposat resoldre definitivament el misteri que envolta l?humor millenial i ho farà envoltada dels que més piloten el tema: Saray Cerro, Lluís Mosquera, Cabrafotuda o Clara Figamon son algúns dels noms que acompañaran a La Juan en este espectacle renovat on es barreja l?stand up de tota la vida amb les coses modernes dels creadors de contingut i alguns convidats molt especials. I tot això conduit per una que entén del tema, la de rieres de sempre: la presentadora i cómica Maria Juan.

Obriu pas a la nova generación de la comèdia en valencià.  Ací comença Riures 2.0

 

 Contratar Artista

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar