Pepita i Mariua

#PepitaiMariua

Teatro Adultos • Monólogo

11 Abr 19:30h.

Centre Cultural De Massamagrell

  Carrer Rei en Jaume, 6, Massamagrell


MARIA JUAN... és actriu. és comica. pallassa. monologuista. És una comunicadora, en definitiva. Els seus treballs están sobre tot vinculats amb la comedia. el clown i el cabaret i amb el stand-up. La seua capacitat d'improvisació sobre l'escenari l'ha convertida en una mena de show-woman tot terreny, capac; de conduir qualsevol tipus d'acte (més o menys seriós). Quan comença una funció, mai saps per on t'eixira. de vegades de manera literal. Li agrada trencar les normes a l'escenari. improvisar i jugar amb el públic.


PEPA CASES: Actriu, ballarina, cantautora, docent, escriptora, gestora cultural, comunicadora inesgotable i conversadora insaciable, es plantetja, després de vint anys sobre les taules, que el més important a la vida és fer l'amor i l'humor, i ens ho conta en els seus monòlegs, concertòlegs, impròlegs i el que li tiròlegs.


* Espectacle en valencià/castellà

 

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar