Pepa Cases

Insaciable, polifacètica i tot terreny, aprenent de molt i mestra de res

Pepa Cases | Frescultura

Actriu, ballarina, cantaurora, docent, escriptora, gestora cultural, comunicadora inesgotable i conversadora insaciable, polifacètica i tot terreny, aprenent de  molt i mestra de res. Presentadora de gales i premis, mestra de cerimònies i improvisadora nata càmera en mà o mà a mà. Artista que s'atreveix amb tot i amb tots perquè porta en les venes el teatre de carrer i amb ell la intervenció amb el públic. Inquieta i arriscada, després de vint anys sobre les taules, descobreix que el més important a la vida és fer l'amor i l'humor i ens ho conta en els monòlegs, concertòlegs, impròlegs i el que li tiròlegs.

Ha treballat com actriu, ballarina i coreògrafa en muntatges de teatre, dansa, música, curtmetratges i performances i com actriu i coreògrafa en clàssics del Centre Dramàtic de Vila-real (Castelló). Junt a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana coordina durant 3 teporades "Dansa Subterrània", un cicle d'improvisació de dansa i música al Metro de València. Treballa en el festival FITCARRER VILA-REAL des del 2003 i s'encarrega els últims anys de la comunicació i premsa. És la directora artística de "VILA-REAL EN DANSA: Festical de dansa breu" des de 2012, del Festival de dansa de carrer "ALBALAT EN DANSA" i és la co-creadora del Festival FESLIDA (2012-16) que va donar pas al projecte "FES: Festivals d'Arts escèniques a la Serra Espadà" amb el que es dinamitza la Serra Espadà amb diferents festivals artístics.

És docent de dansa-teatre a l'EMD de Vila-real, única Escola Municipal de Dansa contemporània de la província destinada tant a nens com adults, projecte que dirifeiz junt a l'Aula de dansa de la Universitat Jaume I de Castelló i que també coordina des de 2012.

Presentadora del programa Trau la Llengua junt a Xavi Castillo en la seua tercera temporada i monologuista resident des dels seus inicis del programa Comediants, tots dos de la televisió autonòmica valenciana À punt Media.Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar