Mir Blacksmith

Monòleg Mir Blacksmith

Polifacètica: improvisadora, dj, presentadora d?esdeveniments, locutora de podcast, habitual dels bars valencians amb el ConcurSong.

Monólogo

Mir Blacksmith

Originaria d'un lloc que no arriba a ser un poble sencer, si no un Quart, i amb arrels murcianes, estava clar que allò de fer riure i riure's de la seua vida estava predestinat.

Es troba en una lluita constant per ser moderna i tracta d'estar a l'última de les xarxes socials, la música i les relacions amoroses, però el món va massa ràpid i els 40 estan mirant-la fixament a la cantonada.

Com a bona precària, és polifacètica: improvisadora, dj, presentadora d'esdeveniments, locutora de podcast, habitual dels bars valencians amb el ConcurSong. Inclús va presentar la festa de l'orgull a València, però, com no és molt bona influencer, sols té una foto i, damunt, de lluny.

 

 Contratar Artista

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar