Maria Juan - Riures

La show-woman tot terreny.


Una còmica tot terreny

Maria Juan és l'artista ontinyentina més internacional des de Melcior Gomis: la seua esvelta figura de segona partida ha rodas per teatres i cafetins d'ací i de l'estranger fins aterrar de nou al país de València. Cara coneguda de la nova radiotelevisió valenciana, fa un parell d'anys que encapçala el magazín transgenèric Podríem fer-ho millor, en el qual rep el bo i millor de la cultura contemporània. A més va ser presentadora del programa "Comediants" en À Punt.  Això no obstant, continua oferint el seu art traumàtic, dia sí dia també, en presentacions unipersonals o junt amb altres col·legues gremials

Maria Juan és actriu, és còmica, pallassa, monologuista. És una comunicadora, en definitiva. Els seus treballs estan sobtre tot vinculats amb la comèdia, el clown i el cabaret i amb el stand-up.

Forma la  seua pròpia companyia, creant i produint els seus espectacles, amb els quals es manté damunt un escenari des de fa 10 anys.

La seua capacitat d'improvisació sobre l'escenari l'ha convertida en una mena de show-woman tot terreny, capaç de conduir qualsevol tipus d'acte (més o menys seriós). Quan comença una funció, mai saps per on t'eixirà, de vegades de manera literal. Li agrada trencar les normes a l'escenari, improvisar i jugar amb el públic.

Si vols comptar amb algun monologuista per al teu pròxim espectacle o esdeveniment no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres per a contractar a Maria Juan. 

* Espectacles en castellà i valencià


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar