L arròs dels dijous

L'arròs dels dijous

Un homenatge a les dones de la guerra i de la postguerra

Teatro Adultos

22 May 19:00h.

Casa de la cultura de Xeraco

  Calle Presbítero Bofí, 14, Xeraco

MÁS INFO Y ENTRADAS


Un drama poètic-costumista amb un cert aire còmic que relata la tragèdia en la vida quotidiana. Un homenatge a les dones de la guerra i de la postguerra, on sorprenentment esclata un peculiar humor resultat de l'encontre entre el drama i la quotidianitat.

Ens ambientem, és dijous, dia d'arròs i mercat a Onda, en casa de Vicenta i Amparo. Després de 40 anys de dol ininterromput les dues germanes segueixen esperant l'arribada de la criatura que torne el somriure a una casa maltractada pel destí, una casa on tots els homes moren i les dones hereten el patiment en la sang.

A Vicenta i Amparo la vida els ha arrabassat molt, però no l'arròs al forn dels dijous que, encara que els fa més suportable l'espera, no esborra el desfici causat pel pas del temps i la llarga espera d'un futur millor encarnat pel naixement d'una nova vida.


Autor i Director: ALBERT BELLÉS I CHORVA

Intèrprets: CARMEN JUAN i ESTELA MARTÍNEZ

 

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar