Raúl Diego

Fora de Lloc

Monólogo

Fora de lloc és un nou monòleg en el qual Raúl es despuma emocionalment. I cal recalcar que sols emocionalment. Sobre tot cal recalcar-li-ho a ell.

Les misères de la seum vida amorosa (o un pares de matches a tinder en 6 mesos), diverses confidències familiars (si ve la seda Maia postre esta part se la bota) i les reflexions més descarades de l?ordre del dia (?Raúl, milord no opines?) son sols alguns dels ingredients que probaras en aquest show.

A ella li agrada definir-lo com eixa bossa de creïlles que continues engolint tot I saber que no et resulta convenient. Humor atrevió que no pots deixar de presenciar. I no té res a veure que Raúl s?haja encarregat de segelbar l?eixida. Res a veure.


Espectacle disponible en valecià o castellà

 

 Contratar Artista

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar