Cia de la Bestia - Rubén Arroyo

Dràcula...jo...?!

Teatro Adultos • Teatro Juvenil

La història de Dràcula és de les més reproduïdes en el cinema i la televisió per la seva interessant estètica, pel seu nivell de romanticisme, acció, tensió dramàtica i base històrica que suposa. Partint d'un exitós exercici que vaig fer a l'École Jacques Lecoq, pretenc mostrar-la d'una forma totalment original.

Ell es desperta un nou dia a la seva vida avorrida a la ciutat i descobreix que s'ha transformat en Dràcula. Passarà per innumerables peripècies còmiques per a descobrir-se (les seves forces sobrenaturals, les seves mascotes vampiritzades que l'acompanyen a tot arreu, la seva necessitat de sang, mossegar colls de donzelles, etc.), assumir el nou ésser que entranya i acceptar-se.

 

 Contratar Artista

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar