De fora vindrem

De fora vindrem.

Humor absurd i desbaratat amb alta dosi de mala llet. Molta mala llet.

Teatro Adultos

De fora vindrem | Purna Teatre

Ja no queda lloc. La terra és per al millor postor i qui no disposa d'un grapat de monedes ha de partir. De fora vindrem és la història d'una ciutat, d'un poble o d'una família que ha de marxar. D'eixa gent que tenint poc o res ho posa tot en venda. D'eixa gent que lloga els seus records per pura necessitat. D'eixa gent que llança les cendres del passat al contenidor de reciclatge.

Hans i Paul són dos germans que hereten la casa familiar on es van criar i es veuen obligats a posar-la en venda. La precarietat els espenta a l'èxode. De fora vindrem ens parla de la puntada en el cul. Del que significa ser d'un lloc i deixar de ser-ho.

Pau Blanco i Xavo Giménez tornen a la càrrega amb el seu humor destarifat en una peça traçada a base de sketchs. Humor absurd i desbaratat amb alta dosi de mala llet. Molta mala llet. Un retrat de la fi de la nostra terra promesa.

 

 Contratar Artista

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar