Conino Gurillo

Recitrack de Conino Gurillo


Espectacle didàctic pensat per apropar la poesia en la nostra llengua als joves estudiants d'ESO, batxillerat, universitaris i tot tipus de públic. Interpretat per l'actor Joan Manuel Gurillo amb l'acompanyament d'una banda sonora creada per Roberto Ruiz, amb ritmes musicals actuals (pop, rock, heavy, hard-rock, transmetal, hip-hop...) per propiciar de manera lúdica la complicitat amb els Joves.

 Lo Xou del Trak! Que és el Recitrak? És un recital amb molts traks?  No, no és un recital. No és un concert. No son cançons. No son poemes musicats, o sí ... És un pá amb tomaquet, és una cerimònia amb tics i tacs, son records, son paisatjes, son visións, son arrels, son amors, son l'absencia de l'amor i ganes de fer l'amor. És un truc. És heavy i és hip hop, és blues i és rock? És un bon rot, és pessic d'oli i sal, és l'exili doloròs, és la mar i un fer la má, és la xina i la petxina, és un bon pimentò. Son càntics, cançonetes, homenatges, virgos, elogis, brams i jocs! Son vint-i-un poemes amb acompanyament musical enllaunat i una mica de teatre i moltes ganes de compartir emocións! 


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar