Cia de la Bestia - Rubén Arroyo

Cia de la bestia |Rubén

La companyia de teatre, pallasso, mim, bufó i monòleg "En cia. de la bestia", comença al 2018 de la mà de qui escriu, Rubèn Arroyo, a L'Hospitalet de Llobregat. Actualment desenvolupo espectacles en solitari escrits, dirigits, produïts i interpretats per mi mateix. Abasto públic infantil-juvenil, tots els públics, i adults. Treballo formats tant de sala com carrer, de vegades parlats i d?altres no. Quan actuo ho puc fer en català, castellà, francès, anglès i/o italià.

Prèviament es van produir col·laboracions amb divers@s actrius/ors I l'objectiu comú de desenvolupar espectacles d'esquetxos còmics sense paraules

Em vaig formar essencialment a l'École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq a Paris (2002-04), i a nivell d'escriptura a L?Obrador de Barcelona. Tant a França com a Catalunya he treballat como a actor per a produccions teatrals, de televisió i cinematogràfiques, i també he creat i col·laborat en diverses creacions cinematogràfiques de petit format.

Com arribo a escriure obres de teatre o a desenvolupar els personatges de teatre de carrer? Em nodreixo de les meves vivències personals, de l'observació de la societat, de la història, de la ciència que vaig aprendre a la meva formació prèvia al teatre com a agrònom i tecnòleg en alimentació, i dels meus viatges en solitari.


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar