Pack de Comedia

Carol Tomás i Paco Enlaluna

Monòleg i cançò d'humor

Monólogo • Canción de humor

Dos artistes en un mateix lloc. Dos perfils diferents per a un esdeveniment molt atractiu. En aquest cas, un monologuista i un espectacle de cançó d'humor.

Paco Enlaluna presenta un xou amb minimonòlegs, paròdies musicals, imitacions, improvisació i participació del públic amb el segell inconfundible d'aquest tarragoní amb residència i cor valencià. Les emocions humanes i la història de la música es donen la mà en un espectacle tan divertit, àgil i emotiu que acabarem besant-nos del riure.

Un espectacle d'estand up on Carol Tomás ens desenvolupa la seua teoria...la que les persones que estan entre els trenta als quaranta anys estem, a la meitat del no-res, ja que no són vells, però tampoc són joves i corren el perill d'estar mal situats en la majoria de les situacions. Noves tecnologies, xarxes socials, referents, ídols, grups, relacions familiars...i és que Carol pensa que a la seua generació li ha arribat el futur com l'adolescència a Froilán...molt de pressa.

 

 Contratar Artista

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar