Assumpció

Assumpció.

amb Lola Moltó

Teatro Adultos

Assumpció és una dòna que no és qui es pensava que era, o no vol ser qui és, o més bé no li agrada en qui s'ha convertit. O pot ser hui no es un dia propici, només això. No obstant per a una dona com ella, passats els 50 anys i després d'un divorci irremediable, es necessari tocar terra per emprendre un nou vol, sense sobrecàrregues, sense rancunia, i sense que siga tan dificil continuar sent una dona amb conviccions, desitjos i perspectives després de que tot en el que havia basat la seua existència s'afonat. 

Necessita tornar a escoltar-se a si mateix. I per a reflexionar de tot això i patir les conseqüencies es mira a l'espill d'un asecensor on s'ha quedat tancada després de visitar la consulta de l'otorí més famós del país que és el seu ex-marit. 

Un viatge quasi iniciàtic on Assumpció prendrà consciència de sí mateixa i del que ha sigut fins ara la seua vida, per trobar-se accidentalment amb un final catàrtic i determinant.


* Espectacle en valencià o castellà

 

 Contratar Artista

Newsletter


Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar